Bedrijfs en Promotie kleding - John Nooijen Bedrijfs en Promotiekleding - Schilderwerken

Ga naar de inhoud

Bedrijfs- en Promotiekleding
Of het nu gaat om bedrijfskleding voor het dagelijkse gebruik, werkschoenen, persoonlijke beschermingsmiddelen
of promotionele kleding, door ons deskundig advies en waar uw wensen centraal staan kunnen we gezamenlijk zorgen dragen dat uw bedrijf of club een representatieve of verzorgde uitstraling heeft.

Onze kwaliteit is natuurlijk al de producten die we leveren, maar door middel van een effectieve werkwijze kunnen we de producten snel leveren en hoeft u niet weken te wachten op uw kleding, daarbij staan we garant voor scherpe prijzen en een snelle correcte service.

ook kunnen we uw kleding voorzien van een bedrijfslogo, door middel van de plotter technieken, deze kan verschillen van 1 kleur tot een full color transfer die middels een hitte pers op de kleding wordt gedrukt. Dit wordt samen uitvoerig met u besproken om uw bedrijf zo net de finishing touch te geven en de uitstraling die het verdient, maar ook voor zeefdruk en borduren kunt u bij J Nooijen Bedrijfs- en Promotiekleding terecht.

Wij leveren bedrijf kleding voor de bouw, industrie, horeca, eigenlijk voor iedere branche of het nu gaat om werkschoenen of persoonlijke bescherming middelen(pbm), door onze uitgebreide kennis en ervaring en het assortiment wat wij u te bieden hebben kunnen wij u optimaal adviseren.

maar uiteraard ook voor promotionele activiteiten kunt u bij ons terecht zoals bijvoorbeeld
voor verenigingen denk aan kampioen shirts, inloopshirts enz. enz., maar ook Scholen kunnen bij ons terecht denk aan Sportshirts, sportdagen, schooltoernooien enz. enz. maar tevens kunt u bij ons terecht voor sponsoring en alle andere activiteiten.

J.
Nooijen Bedrijfs- en Promotiekleding is dealer van de volgende merken:
Santino, B&C, Matterhorn, Custom choice, Uvex, jsp, Moldex, Tranemo, BP, Helly hanssen, dus wij staan garant voor veiligheid van top tot teen en toch met een representatieve touch met uw eigen logo van uw bedrijf.

J. Nooijen Bedrijfs en Promotiekleding - Schilderwerken tel. 06536243331 KvK 55168817 - BTW nr. NL001746434B47
Terug naar de inhoud